fredag 15 juni 2012

Viva Las Vegas!

En helt osannolik, överväldigande heldag i en stad med för mycket av allt och lite till.
Huvudgatan The Strip med Mirage, Bellagio, Caesars Palace, Hard Rock Café för att bara nämna några bland tusentals sevärdheter, och allt är värst i sitt slag, allt är helt utanför skalan!
Vi käkade gemensam kvällsmiddag på Harley Davidson Café, gick förbi den legendariska vatten- och ljushowen vid Bellagio (ena bilden), in på Caesars Palace, som är gigantiskt stort och helt ofattbart överväldigande...där någonstans kapitulerade vi, Las Vegas - ni är värst och störst på detta...!
Vi gick ut genom en enorm entré och åkte hem till hotellet Stratosphere (andra bilden) med Vegas-style = i en jättelik limousin.
Hotellet är mycket fint med ett eget stort casino, tornet bredvid har en snurrande restaurang på toppen och en fungerande karusell på taket...man kan åka lina nerför tornet på utsidan ungefär som bungyjump...vi såg någon göra det, ingen av oss dock, vi kände inte för det idag...man bara skakar på huvudet, det vimlar av dylika ytterligheter överallt och man går till slut vimmelkantig med hakan hängande.
I morgon blir det avfärd klockan 05:30, vi vill slippa värsta värmen och samtidigt kunna köra kortege nerför The Strip någorlunda ordnat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar