torsdag 7 juni 2012

Riding to Oklahoma City!

Solen gömde sig bakom regntunga skyar, men det vart bara lite regn. Oklahoma City var mycket stort och allt verkade vara fint och välmående...men bland de böljande gröna skogarna fanns många småbyar och småstäder där det såg ödsligt och mycket fattigt ut.
Efter ett besök på ett mycket fint Route66-museum gick färden sedan till Erick och hippie-originalen Harley och Annabelle...på bilden är alla på väg in i deras hem och...jag kan bara inte kort beskriva vad de handlar om, men det var en unik och helskön upplevelse, som vi alla kommer att minnas för alltid! En tanke till Annabelle som mycket snart lämnar oss på grund av långt framskriden cancer...
Därefter fortsatte turen längs långa rakträckor, en av den var drygt 10 mules lång, ca 16 kilometer!!! Målet för kvällen var Big Texan Steak Ranch, ett riktigt Western-ställe i Amarillo Texas. Där fick några av oss den bästa steken vi någonsin ätit, i en oförglömlig Western- restaurang. Ingen gav sig på 2,2 kilos biffen som man får gratis om man äter den på en timme...undertecknad gav sig dock på deras 2,4 liters ölkrus med Texas Amber Ale i :-D mao kommer det nu att snarkas lite...vi hörs nästa gång det finns trådlöst internet, alla hälsar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar