måndag 18 juni 2012

Eftersnack

Det är en sval kväll i Los Angeles och sista natten med gänget...vi sitter samlade runt hotellets öppna spis där en eld sprakar och värmer...vi har blivit ett härligt gäng med god gemenskap, alla har hjälpt till, många goda minnen har skapats, som vi kommer att berätta om länge framöver, vänskap som kommer att vara har knutits.
Vi har korsat USA längs Route66, genom nio stater och tre tidzoner, totalt blev det drygt 4500 km! Det har varit mellan några få plusgrader till drygt 55 i under en sol som mitt på dagen står i zenit, då finns ingen svalka ens i fartvinden på motorvägen.
Igår besökte vi Hollywood, ytterligare ett ställe i Amerika som inte har sin motsvarighet. Paradgatan Sunset Boulevard med sina stjärnor i trottoaren, en unik arkitektur på en bergsluttning, ett folkmyller som man kan kolla på länge utan variationerna upphör att fascinera, Universal Studios där man efter ett besök känner det som att alla filmer har skapats där, även om man vet att det inte är så. En 3-D upplevelse i studio där man kände som att man var på Skull Island med King Kong någon meter från sig var något omskakande! Några tog med sig minnen etsade i bläck på kroppen...
Idag har vi besökt Santa Monica Pier och den officiella ändpunkten av Route66, samt strosat längs Venice Beach som är likt ett jättelikt skådespel där variationen aldrig upphör...skådeplatsen för TV-serien Bay Watch till exempel...återigen tog några med sig minnen etsade i bläck på sina kroppar...House of Ink med bland annat den från TV kände artisten Nick finns ju här.
Nu är det läggdags, imorgon går flyget 13:45 lokal tid för de som ska hem till Svedala...Ride Safe! som alla hälsat oss här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar